Logo

Portofoliu  Intre anii: 2003-2005 Fundatia "SI TU!" a realizat in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, un proiect finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2000 intitulat: "Instruirea unui nucleu de cadre didactice din invatamantul pre-universitar pentru dobandirea de noi abilitati si competente pentru a integra copii cu dizabilitati in comunitate, in special in invatamantul educational de masa". Acest proiect a fost un real succes si s-a soldat cu integrarea in invatamantul de masa a unui numar de peste 20 de copii cu nevoi speciale.

   La sediul fundatiei sarbatorim impreuna cu copiii Craciunul, Pastele, Ziua Mamei, Ziua Copilului, onomasticile, prilej cu care copiii primesc cadouri.

   Un alt obiectiv al fundatiei este acela de a-I face pe copiii cu nevoi speciale sa iasa cat mai mult in comunitate, in spatii libere. De aceea specialistii nostrii au desfasurat o serie de activitati in aer liber cu copiii: la Delfinariu, la Insula Ovidiu din mijlocul Lacului Mamaia, plimbari cu telegondola si cu vaporasul, excursii la Manastirea Sf. Andrei si la Manastirea Dervent, la Teatrul de Papusi, precum si hidroterapie la bazinul de inot al Parcului Copiilor din Constanta si in Marea Neagra si terapie prin joc in Parcul Tabacarie in Tara Piticilor.

   Din anul 2000 si pana in prezent, de serviciile Fundatiei "Si Tu!" au beneficiat anual peste 40 de copii cu nevoi speciale cu varste cuprinse intre 4 luni si 14 ani si familiile lor. Beneficiarii sunt atat din orasul si judetul Constanta, cat si din cele invecinate. Ne putem mandri cu faptul ca serviciile oferite de Fundatia "Si Tu!" au schimbat radical in bine viata acestor familii.